schildersbedrijf turnhout

 

Schildersbedrijf Van Gorp

 

Investeren in uniek materiaal, opleiding en bijscholing van ons personeel en een aangename werksfeer : daarmee maakt Schildersbedrijf Van Gorp het verschil.  We luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren over een harmonieus totaalbeeld.  Interieur en exterieur : alles past bij elkaar.  Die benadering geldt voor elke vraag uit elke sector: openbare werken, particuliere woningen, industriële panden of bedrijven.

 

Zonder uw geloof in onze aanpak was Schildersbedrijf Van Gorp nooit uitgegroeid tot het bedrijf van vandaag.  Waarvoor onze welgemeende dank.  Uw vertrouwen beantwoorden we ook in de toekomst met de beste oplossingen en passend advies.  Groot of klein: Schildersbedrijf Van Gorp blijft dé partner om uw bouwprojecten de juiste tint te geven.

 

De Directie

Danny en Luc Van Gorp

Zaakvoerders

 

Geschiedenis – 50 jaar kleur

In 1968 start Ferdinand Van Gorp een schildersbedrijf in Turnhout. Klanten vinden er kwaliteitsverf en -ideeën. Dagelijks komen vragen binnen om diverse verfopdrachten uit te voeren. Daarom verschijnt er achter de winkelruimte een magazijn. Al vlug telt het personeelsbestand zeven medewerkers. Van Gorp specialiseert zich in grote werken in de openbare sector, scholen en fabrieken.

 

In 1990 verhuist de zaak naar Oud-Turnhout. Vanuit de nieuwe locatie blijft het bedrijf groeien. In 1994 gaat vader Ferdinand met pensioen. Zijn zonen Luc en Danny nemen de zaak over: een geschikt moment om het dienstenpakket uit te breiden. Gevelrenovatie of -restauratie en elastische voegwerken behoren voortaan tot het gamma. Openbare werken worden meer en meer afgewisseld met particuliere opdrachten.

 

Vandaag: modern bedrijf

Bij Van Gorp houden we voortdurend een vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouwsector. Want u verdient alleen de beste oplossingen. Met aandacht voor uw reële noden begeleiden we u door het ruime aanbod. Ons team van 20 medewerkers voert uw projecten uit met een oog voor detail en een neus voor de beste afwerking. Een oplossing van Van Gorp trotseert de invloeden van het klimaat als geen ander. Uw gevels zijn voor jaren gewapend.

schildersbedrijf turnhout

Met een team van 20 mensen leveren wij grote projecten op korte termijn op.    CONTACTEER ONS NU

schildersbedrijf turnhout
schildersbedrijf turnhout
schildersbedrijf turnhout
schildersbedrijf turnhout

Schildersbedrijf Van Gorp BVBA

Ambachtstraat 7

B-2360 Oud-Turnhout

Ondernemingsnummer : BE 0415.909.175

Tel. +32(0)14-45 02 71

Fax +32(0)14-45 30 49

info@vangorpbvba.be

www.vangorpbvba.be